• Deze week zetten we JC Beheer in de schijnwerpers als onze sponsor van de week. JC Beheer is gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening, van het beheren van sportkantines tot het schoonmaken van sporthallen. Ze zorgen ervoor dat sportaccommodaties altijd in topconditie zijn.

    In de sportkantines is JC Beheer verantwoordelijk voor het verwelkomen van sporters en bezoekers, het serveren van drankjes en snacks, en het zorgen voor een gezellige sfeer. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de kantine schoon en opgeruimd blijft.

    De schoonmaak van sporthallen is ook een belangrijke taak van JC Beheer. Een schone sporthal draagt bij aan de hygiëne en veiligheid van de gebruikers. Hun team reinigt grondig de sportvloeren, kleedkamers en douches.

    JC Beheer speelt een essentiële rol in het onderhouden en beheren van sportaccommodaties. Dankzij hun inzet verloopt alles soepel en hebben sporters en bezoekers een uitstekende ervaring.

    We bedanken JC Beheer voor hun steun aan KV Juventa. Hun betrokkenheid helpt ons om de beste sportervaring te bieden aan onze leden en bezoekers.