• Kangoeroe klup

  e Kangoeroe Klup is een bewegingsvorm met een knipoog naar het korfbal dat de vereniging aanbiedt aan kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar. De kangoeroes trainen iedere zaterdagochtend van 11.00 tot 11.45 uur. Tijdens het veldseizoen doen we dit op sportpark De Kruserbrink en tijdens het zaalzeizoen in Sporthal De Beek. Naast het trainen organiseren wij ook diverse andere activiteiten voor deze jonge groep. Scrol naar beneden op deze pagina voor een foto impressie.
  Het enthousiaste groepje wordt getraind door Jade, Joyce, Demi en Kim.

  Voor meer informatie en vragen kan je mailen naar onderstaande e-mailadres:

  kangoeroeklup@juventa-hardenberg.nl

  Even voorstellen
   (van links naar rechts):
  Scoro
  Dit is Scoro. Hij houdt er heel erg veel van om goals te maken. Op de training probeert hij alles door een korf of iets anders te gooien: ballonnen, pittenzakjes en grote ballen!

  Jumper
  Dit is Jumper en hij kan heel hoog springen. Als Scoro een bal door de korf gooit, probeert hij hem te vangen als het misgaat. Omdat hij zo hoog kan springen, kan hij de bal eerder vangen dan anderen!

  Funny
  Dit is Funny en hij maakt veel grapjes. Hij vindt trucjes met de bal erg leuk vooral stuiteren, overgooien en een rondje om zijn middel draaien.

  Spurt
  Dit is Spurt. Hij kan heel hard rennen. Korte stukjes, lange stukken of in rondjes, het maakt hem niet uit. Alleen achteruit rennen, dat kan hij niet zo goed…...

 • Pietengym

 • Kangoeroe-dag, Pasen e.d.

 • Kamp (seizoensafsluiting)