• Vrienden van Juventa

 • Wat houdt ‘Vrienden van Juventa’ precies in: Door het bijgevoegde formulier in te vullen kan je lid worden van “Vrienden van Juventa”. Je steunt daarmee dé korfbalvereniging van Hardenberg met een bedrag van € 20,=, 35,=, € 50,= of meer.
  Per jaar zullen alle “Vrienden van Juventa” eenmaal bij elkaar komen op een gezellige avond in de kantine aan de Parkweg. Op deze avond wordt er door de “Vrienden van Juventa” bepaald (door stemming) wat er gebeurt met de totale inleg van alle vrienden. Ideeën voor een bestemming kunnen worden aangedragen door de “Vrienden van Juventa” en het bestuur van Juventa. Enkele weken voor aanvang zullen de leden van “Vrienden van Juventa een mail ontvangen met daarin het te besteden bedrag om op die manier met voorstellen te komen voor een goede bestemming. Geld wat eventueel overblijft wordt doorgeschoven naar de volgende jaarlijkse bijeenkomst. Het komt dus altijd de vereniging ten goede.
  Leden van Juventa die minimaal 50,= euro per jaar doneren aan de “Vrienden van Juventa” zijn vrijgesteld van deelname van verdere acties binnen de club zoals lotenverkoop, koekactie, sponsorloop of Sponsorschieten.

  Namens de commissie “Vrienden van Juventa”;

  Bas Huisinga Gernand Wilps Leo Wiltvank Peter van der Noordaa

  “Vrienden van Juventa”

  Ja, uiteraard wil ik vriend(in) worden van Juventa!!

  Vul dan het onderstaande formulier in. Vermeld bij opmerkingen welk bedrag je jaarlijks zult overmaken. € 20,00 / € 35,00 / € 50,00 of meer.........?

  Klik hier om aanmeldformulier te downloaden.

  Het ingevulde aanmeldformulier kan gemaild worden naar Huisingabas@hotmail.com